perjantai 25. helmikuuta 2011

Oksentelua..

Vietin viikon verran metsassa, shamanin seurassa "nauttien" erinaisia yrttijuomia, kehon ja mielen puhdistamiseksi.


Aloitin session ayahuasca seremonialla, joka aiheutti oksentelua ja voimakasta hikoilua. Seuraavana iltana jatkoin tupakka-kasvista tehdylla juomalla, joka oksettaa ja puhdistaa voimakkaasti ylempaa ruoansulatuskanavaa. Kolmantennen paivan aamuna toinen tupakka-mehu, jonka jalkeen olin todella uupunut. Puolelta paivin pinjon-uutetta, joka puhdistaa verta. Makasin koko paivan tekematta mitaan, voimakkaat puhdistus reaktiot ja todella vasynyt olo. Illalla toinen ayahuasca seremonia, joka aiheutti tallakertaa monta reissua vessaan sille "kakkos"-hadalle. Neljantena paivana nautin toista verta puhdistavaa keitosta, joka tehtiin yacocaspi nimisen puun kuoresta, olotila oli jalleen kuin jyran alle jaaneella.. . Yacocaspi aiheutti myos vessahataa taman tasta.. Viidentena paivana kaksi annosta yacocaspia ja illalla ayahuasca seremonia. Yacocaspi ja ayahuasca toimivat yhdessa erittain tehokkaasti ja aiheuttivat todella kivuliaita vatsan vaanteita, seka kiireellisen poistumisen wc:hen... Kuudentena paivana vain lepailya, shamaani Carlos naki hyvaksi antaa kroppani levata, mika olikin aiheellista. Seitsemantena paivana paluu pikkuhiljaa takaisin normaaleihin ruokiin ja Tarapoton kaupunkiin.

Dietin aikana soin porkkanoita, kurkkua, grillattuja banaaneita ja kaalia. Nalka ei ollut koko aikana johtuen shamaanin valmistamista yrttilaakkeista. Olo oli koko viikon, kuten jo tulikin mainittua todella vasynyt, joinakin paivina en tahtonut jaksaa edes lukea kirjaa tai kavella syomaan (20m).

Kaikkiaan kokemus oli todella puhdistava ja avaava, mutta myos erittain rankka.

Kaikille Perun reissaajille voin suositella shamaani Carloksen palveluksia: www.peruayahuasca.com

3 kommenttia:

  1. Wow! On kyllä rajun kuuloista seikkailua sielun syvyyksiin. Kaunis lyhyt kuvaus varmasti pitkältä tuntuneen viikon prosessista. Melkoinen trippi.

    Vieläkö tunnistit itsesi peilistä tämän jälkeen?

    VastaaPoista
  2. Juu, ei mitaan pikkulasten puuhastelua =) Ei kovin pitkaa kuvausta voinut kirjoittaa, veti miehen aika sanattomaksi..

    Naa on muutenkin sellasia juttuja, etta niita ja niiden merkitysta on hankala saada paperille, ne pitaa itse kokeilla, kenella vaan rohkeus riittaa.

    Tunnistin hahmoni peilista, vaikka parta olikin pidentynyt ja silmat olivat kirkkaammat.

    Parhaita kevat fiiliksia sinne!

    VastaaPoista