maanantai 25. lokakuuta 2010

Odottelua.

Riossa viela hetkinen. Tekisi mieli jo jatkaa matkaa, mutta otin lennon Foz do Iguassuun ja joudun odottelemaan torstaihin asti lennon lahtemista. Niin olishan noit alentoja lahtenyt aikasemminkin, mutta saatosyista menen torstain koneella. Toisaalta ei tama Rio olleenkaan paha kaupunki ole taallahan on ihmisen hyva olla. Foz do Iguassusta on tarkoitus pompata Argentiinan puolelle ihmettelemaan putouksia.

Viime paivina on tullut kaveltya melko hulppeita matkoja pitkin kaupunkia mm. erineisissa nahtavyyksissa, seka kansallispuistossa, jossa kavelyreissu venyi vahan turhankin pitkaksi. Puistossa vaeltaessa ilman karttaa alkoi jossain vaiheessa tuntumaan, etta miten taalta viidakosta paasee pois. Ilta alkoi hamartamaan ja suunnasta ei ollut mitaan havaintoa vain yksi polku jota kulkea, eika takasin huvittanut lahtea, koska se tiesi vahintaan neljan tunnin samoilua. Tie loytyi kuitenkin senkin polun paasta, joten viidakko yopymiselta valtyttiin.

"Jatka senkun porskuttaa.."

4 kommenttia:

 1. Kyllähän spolli olis näprännyt kätevän puumajoituksen ja köllinyt aamunkoittoon viidakon ääniä kuunnellen!
  Hienoa että vielä viihdyt...mulla vielä viikko matkan alkuun!

  VastaaPoista
 2. Helposti sita olis yhden majan rakentanut..
  Parasta matkaa sulle!!
  Nautitaan elamasta!

  VastaaPoista
 3. Voih, toivottavasti pääset kirjailemaan kuulumisiasi Argentiinan puolelta niin pääsen fiilistelemään. Aina kun olen halunnut sinne päästä ..huokaus... :)

  Muutenkin kyllä kuulostaa ihanalta tuo sinun touhuilu siellä kaukana, onnea vain sinne reissun päälle :)

  -Jenni-

  VastaaPoista
 4. Argentiinastakin varmaan saan jotain juttua raapusteltua, yritan laittaa enemman kuvia myos...

  Kiitosta kiitos, onnea aina tarvitaan.

  Onnellisuutta myos sinne!

  VastaaPoista