tiistai 19. lokakuuta 2010

Rio ohoi!

Saavuin eilen takaisin tanne Rio De Janeiron isolle kirkolle sateesta huolimatta. Sen verran ehdin jo Ilha Granden rauhallisuuteen tottua, etta autot ja liikenne vaikuttivat aluksi jotenkin oudoilta asioilta.

Puuhastelu Ilha Grandella ja nimenomaan tuollainen fyysinen tekeminen oli erittain rentouttavaa meikalaisen kupolille. Keskityin puuhastelussa maalaamiseen, seka pieniin korjaus ja kunnossapito toihin. Paivat vierahtivat aamusta iltaa aivan huomaamatta, kelaillen kaikenlaisia pienia ja isompia juttuja lapi kupolin uumenissa. Yot saarella olivat rauhallisia, ainoastaan aaltojen kohinaa ja koirien vaimeita haukahduksia silloin talloin. Aamuisin heratys tapahtui lintukuoron voimin: hotellin pihassa ruokittiin lintuja, erityisesti kolibreja pihalla parveili kymmenittain.

Nyt kuitenkin takaisin Riossa, taalla ilmapiiri on melko erilainen.. Tanaan kavin treenailemassa Ipanema-biitsilla, rannalla on todellinen ulkoilmasali; Leuanveto tankoja dippitelineita ja vapaita painoja jotka on tehty metalliputkista ja betonista ym. Kylla kelpaa, huomenna uudestaan =)

Alan pikkuhiljaa hahmottelemaan uutta suuntaa... Paraguai ja Argentiina saattavat olla tulilinjalla, siina valissa voisi pyorahtaa kuuluisalla Igasun vesiputous kompleksilla, taytyy harkiata, ei laiteta tatakaan hommaa kiirella pilalle.

4 kommenttia:

  1. Varohan Viljami, saattaa tyttölauma seurata pian perässä, kun näkevät sinun voimasi siellä painonnostoissa. Vai olisiko se syötti sinulta..., voimailuihanuuden lisäksi.

    VastaaPoista
  2. Terveyttä, Nautintoa ja Rakkautta täältä Suomesta matkaeväiksi!!!
    Kuulin blogista ja aion vilkuilla missä, miten ja mihin matkasi kuljettaa...

    <3 lla...
    Heikki

    VastaaPoista
  3. Kiitos Heikki!
    Samoja toivotuksia taalta matkallesi.

    VastaaPoista