tiistai 11. tammikuuta 2011

Medellin

Kaunista, hyvin kaunista.
Medellin vetää toistaiseksi pisimmän korren kauneimpien kaupunkien sarjassa tällä reissulla. Alunperin ajattelin lähteä Bogotasta suoraan takaisin etelää ja surffirannikkoa kohti, mutta kuultuani paljon hyvää Medellinistä päätin käydä toteamassa tilanteen paikanpäällä, enkä ole katunut hetkeäkään. Vuorien ympäröimän kaupungin halkaisee Medellin joki. Kaupungin puistot, monumentit sekä jouluvaloin koristeltu joki rantoineen olivat erittäin leppoista ajanvietettä matkailijalle.



Sandaalin pesua


Mitä lie pylväs puistoa.

Cuatapen kylässä tuli myös pyörähdettyä katselemassa maisemia paikalliselta vuorelta. Cuatape on järvevien ja saarien valtakunta, todella ihastuttavaa maalaismaisemaa, tässä paikassa maalaispojan sielu lepäsi.


Cuatape, järviä ja järvenrantoja

Medellinin eduksi on vielä laskettava kauniit neitokaiset. Tähän astisella reissullani Medellin vetää ylivoimaisesti pisimmän korren myös naiskauneuden määrässä ja laadussa. Tämä on tietysti meikäläisen subjektiivinen näkemys asiasta, eikä hiihtoliiton virallinen näkökanta.


Ihanaa sain rakkauskirjeen!!

3 kommenttia:

  1. Niin sitä saa, ku kauas matkustaa, onnea, lue tarkasti!

    VastaaPoista
  2. Tropiikin beibet on ilmeisesti parhaimmillaan paikanpäällä nautittuna :) Ei silti kannata tropiikin kukkasta raahata keskelle pakkasta...

    Voisin kanssa lähettää jäbälle jonkun rakkauskirjeen <3

    VastaaPoista
  3. Maija-Liisa: Kiitos!
    Pessi: Todellakin.. Nyt taalla montanitassa niita riittaa... Huh huh! =)

    VastaaPoista