torstai 29. joulukuuta 2011

Mekongille

Joulunajan vietimme rennosti Mui Nen rannoilla, meressä polskien ja meduusoita vältellen. Rentoilu ja auringossa oleskelu alkoi kuitenkin tuntua jo pitkästyttävältä, joten nappasimme laukut kantoon ja suuntasimme Ho Chi Min Cityyn(ent.Saigon). Saigon, suuri kaupunki, paljon liikennettä, melua, roskaa ja kaupustelijoita.. Joten eteenpäin. Nappasimme matkatoimistosta kolmen päivän reissun Mekong deltalle, eli Mekog joen loppuosalle, jossa joki hajoaa yhdeksään haaraan ja laskee mereen. 
Ensimmäinen päivä tästä reissusta on nyt takana ja makoilen hotellihuoneessa Can Thon kaupungissa. Kävimme päivän mittaan muutamalla saarella hämmästelemässä mm. Kookoskarkkien tekoa, mehilästuotteiden tuotantoa, taulujen tekoa simpukan kuorista ym. Nyt repussa lepää royal jellyä ja tuoretta hunajata maistelemista odottamassa :) 
Huomen aamulla ennen sian pieremää lähdemme tutustumaan maailman suurimpaan kelluvaan markettiin, muusta ohjelmasta en tiedä sen enempää, mutta herätys on koitenkin jo ennen kuutta. 
Reissun kolmantena päivänä olisi tarkoitus pölläyttää rajan yli Kambozan puolelle. Olen reissun aikana kuullut monia mielenkiintoisia juttuja kambozasta, joten käydäänpä kurkkaamassa kuinka siellä maa makaa...

Iloista aikaa sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti