maanantai 19. joulukuuta 2011

Vehreitten palmupuiden alla.

Hoi Anissa vietimme yhden päivän, jonka jälkeen oli vuorossa bussiyö Nha Trangiin, jossa oli tarkoitus viivähtää hetkinen. Mutta saavuttuamme Nha Trangiin ilma oli sateinen ja tuulinen, joten pakkasimme laukut heti seuraavana aamuna ja rynnistimme kohti etelän aurinkoa.
"Hulttiokaverit" ilmoittivat sijainnikseen Thien Phat nimisen kaupungin ja pienen etsiskelyn jälkeen tavoitimme nämä kyseiset matkailijat.
Tällähetkellä vietämme porukalla leppoisia päiviä Mui Ne nimisessä rantakaupungissa. Täällä elo on välillä vähän turhankin rauhallista, päiväohjelman ollessa lähinnä makoilua uimista ja yleistä rentoilua..

Paikallinen ruokailupolitiikka on pääosin riisiin ja nuudeleihin perustuvaa hässäkkää. Kalaa ja muuta merenelävää on tarjolla hyvin, kiitos läheisten kalastajakylien. Hetelmiä ja tietenkin kookosvettä riittää monessakin puodissa sopuhintaan, joten nesteytys pysyy kunnossa.

Näin me odottelemme joulua, vähälumisissa maisemissa. Hauskaa ja onnellista joulunodotusta kaikille!

Ps. Olisin laittanut pari kuvaa tähän, mutta blogger ei näköjään osaa ladata niitä iphonesta. Vinkkejä otetaan vastaan?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti