perjantai 5. marraskuuta 2010

Eloa Buenos Airesissa

Buenos Aires vaikuttaa oikein mukavalta pikku kylältä.. Pientä puuhastelua olen hommannut taas, ettei aika valu hukkaan. Aloitan tänään Epsanjan kielen opiskelut paikallisessa kielikoulussa ja tarkotus on opiskella ainakin viikon verran 2-4 tuntia viikossa, että saa edes perusteet jäämään mieleen. Kielikoulun lähellä on myös halpa ja mukavan oloinen kuntosali, joten siellä on mukava käydä tuntien välissä vähän rimpuilemassa.

Hostelli on viihtyisä ja tilava, kaiken lisäksi vielä halpakin alle 5 euroa yöltä. Kattoterassilla kelpaa hengitellä raikasta ilmaa, ottaa aurinkoa ja jumppailla. Keittiössä voisi olla vähän parempi varustelu, itse kaipaan ainoastaan blenderiä, mutta pikku puutteiden kanssa pystyy elämään.

Eilen ostin oman pikku kannettavan, joka helpottaa elämää huomattavasti. Onhan tässä takana jonkun verran tuota tietokoneetonta aikaa. Läppärini on nostalgisesti Commodore merkkinen, eli sama merkkinen kun ensimmäinen tietokoneemme aikoinaan.

Tähän loppuun vielä pari kuvaa, videotakin tulee kunhan pääsen parempien nettiyhteyksien päähän. Uusi kamerakin tarvii hommata, niin saa lisää kuvia, oisko suosituksia Pena R. ?


Aurinko laskee selkäni taa.. Ipanema Rio.



Iguazu, paholaisen kita



Tangoa kadulla, Buenos Aires

1 kommentti:

  1. Voi ihanalta kuulostaa! Minä tässä yritän imeä tekstin välityksellä Argentiinan atmosfääriä:) Olen aina halunnut päästä sinne, kun sieltä on puolet sukujuurista :)
    Niin ja tuossa kuvassa on hieman eri intesiteetti tangossa kuin suomi mallissa :)

    VastaaPoista