sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Opiskelua

Espanjan opiskelu on nyt potkaistu toden teolla käyntiin. Perjantaina aloitin kevyesti neljän tunnin opiskelulla kielikoulussa. Koulu jatkuu maanantaista perjantaihin, joka päivä kolmen tunnin epsanjan teho-opiskelulla. Uuden kompuutterini käyttöjärjestelmä on espanjan kielinen ja lisäksi olen ladannut kovalevyn puolilleen kielikursseja... Pakkohan tässä on jotain pikkuhiljaa oppia.

Rauhallista aikaa Airesissa; opiskelua ja oleskelua. Pientä äksöniä kuitenkin, vähän jumppailua ja matkakuppaniltani Anulta ryöstettiin kaulakoru keskellä kirkasta paivää. Vain n. 200 metrin päässä hostelliltamme. Näitä näköjään sattuu..

Tein hauskan havainnon ruokailuistani reissun päällä. Tällä hetkellä kaikki oranssit herkut tuntuvat maistuvan. Suomessa söin melko vähän pokkanaa ja aniharvoin appelsiineja / mandariineja tai papaijaa, mutta jostakin syystä nuo kuuluvat lähes päivittäiseen ruokavaliooni täällä. Oranssi on aurinkoruokaa =) sitä keho tuntuu kaipaavan, joten suon itselleni nautinnon ja herkuttelen!

Yhtenä aamuna nauttiessani appelsiineja aamupalaksi viereiseen pöytään saapasteli tummiin pukeutunut heppu bootsit jalassa. Suurena bootsien ystävänä kyselin bootsien kotimaata yms. Bootsi heppu esitteli itsensä rokkariksi ja oli keikkailemassa Airesissa. Mukava ja seurallinen kaveri, näihin on ilo törmäillä. Tästä voi tsiigailla enemmän tietoja jos musikki kiinnostaa.

2 kommenttia:

  1. Ensimmäiset lumityöt tehty. Mikäs siellä on lumitilanne?

    VastaaPoista
  2. Aika huolestuttava tilanne lumen kannalta. Taitaa tulla musta joulu =)

    VastaaPoista