torstai 18. marraskuuta 2010

Mulberryjä!

Cordoban kylä on nähty. Odottelemme asemalla bussia, joka lähtee 22.15 kohti Mendozaa. Edessä on siis yö bussissa, n. 10 tuntia. Toivottavasti bussin ilmastointi toimii paremmin kuin edellisellä siirtymä taipaleella.

Eilen vierailimme Villa Carlos Pazissa, tarkoitus oli mennä ratsastamaan tai vaeltamaan, mutta suunnitelma vesittyi, koska ratsastus tai vaellus paikkaan olisi tarvinnut matkustaa vielä n. tunnin verran Villa Carlos Pazista. Kiertelimme kaupunkia ja otimme turisti busssin ympäri kaupunkia, koska halvalla saimme. Olimme bussin ainoat matkustajat ja kuljettaja, sekä hänen apurinsa juttelivat meille epsanjaa koko reissun. Kaikkea en tietenkään ymmärtänyt, mutta tulipahan kunnon kielikylpy.

Bussi ajelun jälkeen kävelimme pitkin siltaa ja huomasin koululaisia, jotka olivat tulossa museosta tms. Kaikki lapset juoksivat kilpaa puun luokse poimimaan marjoja, kiinnostuin tietenkin, että mitäs ihme marjoja sieltä puusta löytyy. Noh puun luokse... MULBERRYJÄ! tuoreita mulberryjä. Sitä puuta tulikin kierreltyä sitten muutaman kerran suu mustana mulbereista, vaikka puun sijaitsikin lähellä tietä.

Villa Carlos Pazin reissu ei ollut kovin erikoinen, mutta mulberry puu pelasti koko kylän maineen meikäläisen silmissä. Toivottavasti Mendosassa mulberry puut notkuvat marjoja.

Parasta loppuviikkoa ja viikonloppua kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti